SUONENJOEN LADUN KESÄ 2021

Vuokravälineet

Yhdistys tarjoaa ulkoilijoiden käyttöön monipuolisen kattauksen vuokravälineitä. 

  • Latumajan varastosta löytyy kävelysauvoja, rinkkoja, riippumattomajoitteita yms. retkeilyvälineitä. 
  • Melojille tarjotaan kanootteja, ne on helppo saada vesille melamajan varastosta Suonenjoen rannassa. Pursiseuran satamassa on ankkurissa yhdistyksen kirkkovene, jolla isompikin porukka pääsee vaivattomasti vesille. Melamajan liukuoveen on tulossa uusi koodilukko, vuokraaja saa käyttöönsä tilapäisen numerokoodin, jolla lukon saa auki. Kanoottien vuokraamiseen liittyvät tiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta.
  • Maastopyöriä voi edelleen vuokrata. Yhdistys on aloittamassa pyörien vuokrauksessa yhteistyötä Savo Cycles:in kanssa eli pyörien vuokraus hoidetaan Savo Cycles:in verkkokaupan kautta ja pyörien  nouto/palautus tapahtuu Savo Cycles:in vuokrauspisteestä  (Laineen talo, käynti torin puolelta). Tiedot uusista vuokrauskäytännöistä päivitetään yhdistyksen nettisivuille (pyörän vuokraus). Valikoimissa on  kahden 17 tuumaisen sähköläskin lisäksi neljä luomumaastopyörää (1 läski- ja 3 muuta maastopyörää), luomupyörät soveltuvat lapsille, nuorille ja pienikokoisille (alle 170 cm) kuskeille).

     

Toiminta

Melonta

Yhdistys järjestää melontaretkiä ja koulutusta melojille kesäkauden aikana. Toiminnasta tiedotetaan yhdistyksen nettisivuilla ja facebookissa. Melonta-asioista antaa tarkempia tietoja yhdyshenkilö Minna Helin-Tanninen (yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta)

Pyöräily

Yhdistyksen pyöräilykesän kohokohta on jälleen 17.7.2021 järjestettävä Lintharju-MTB koko perheen pyöräilytapahtuma. Katso tarkemmat tapahtumatiedot yhdistyksen nettisivuilta. Yhdistyksen pyöräilyohjaajat tarjoavat  maastopyöräilystä kiinnostuneille ryhmä- tai yksilöohjausta, ohjauspakettiin voidaan sisällyttää ensiopastus lajiin, ajoharjoittelua, välineisiin ja niiden huoltoon tutustumista ja turvallisuusasioiden läpikäynti. Tarvittaessa pakettiin tulee mukaan yhdistyksen vuokrapyörät. Tarkempia  tietoja ohjauksista, niiden suunnittelusta  ja hinnoittelusta antavat ohjaajat Marko Hassinen ja Atso Vilokkinen (yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta).  

Tennis

Suonenjoen Ladun tenniskenttä Valkeisenlammen rannassa kunnostetaan jälleen pelaajien käyttöön (kentän aukeamisesta ilmoitetaan myöhemmin). Pelivuoroja kentälle voi varata kaikki lajista kiinnostuneet. Käy tutustumassa tenniskentän toimintaan ladun nettisivuilla www.suonenjoenlatu.fi. Kentän oveen on alkavalla pelikaudella tulossa koodilukko, joten vanhanmallisia avaimia ei enää tarvita.

Latumaja

Latumajan palvelutarjontaa laajennetaan, majan voi jatkossa vuokrata myös yöpymiskäyttöön. Majalle on hankittu 10 retkisänkyä, jotka voidaan sijoittaa yöpymistä varten tupaan ja pukuhuoneeseen. Majoituspalvelua markkinoidaan yhdessä Savo Cycles:in kanssa, retkeilyhenkinen majoituspalvelu soveltuu hyvin patikointi- ja maastopyöräilyryhmille. Maja sijaitsee retkeilyreittiverkoston ytimessä, sinne on helppo tulla ja sieltä lähteä reiteille. Tarkemmat  tiedot Latumajan palveluista löytyvät yhdistyksen nettisivuilta.

Suonenjoen Latu toivottaa kaikille liikunnallista kesää, kannattaa muuten seurata nettisivujamme ja facebookiamme, tiedotamme siellä lisää toiminnastamme.