Tennis

 

Suonenjoen Latu  ylläpitää  tenniskenttää  Herralantien varressa Valkeisenlammen rannalla. Pelivuoroja kentälle voivat varata kaikki lajista kiinnostuneet.

Pelioikeuden lunastaminen:

Koko kauden pelioikeus  maksaa yhdistyksen jäsenille 60 euroa ja ei jäsenille 100 euroa. Kausimaksu maksetaan Suonenjoen Ladun tilille (FI3254430420066999). Koko kauden pelioikeuden lunastajan perheenjäsenet voivat pelata kentällä yhdellä kausimaksulla. Kentän avaimen saa käyttöönsä yhdyshenkilöiltä, tässä yhteydessä  maksettu kausimaksu on näytettävä toteen esittämällä maksukuitit tai muulla luotettavalla tavalla. Kerrallaan voi varata yhden pelivuoron, joka voi kestää 1-3 tuntia. Pelikausi alkaa yleensä toukokuun lopulla ja päättyy syyskuun alkupuolella. Kentän käyttöön otosta ja pelikauden päättymisestä tiedotetaan Etusivun Ajankohtaista -osiossa.

Yksittäinen kertaluonteinen pelivuoro varataan ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöihin. Heiltä varaaja saa tilapäiseen  käyttöön kentän avaimen ja he antavat ohjeet pelivuoron maksamisesta. Varattu pelivuoro pitää olla maksettuna ennen avaimen  saantia. Yhdyshenkilöt antavat ohjeet myös avaimen palauttamiseen. Kertaluontoisen pelivuoron hinta on 15 eur/tunti., pelivuoroja voi  varata ja maksaa useammaksi tunniksi kerrallaan.

Jokaisen pelivuoron varaajaan on vuoron päättymisen jälkeen huollettava kenttä.    

Pelin jälkeinen hoito:

1. Jos kenttään on tullut kuoppia tai muhkuroita, niin ne tasataan puutelalla.

2. Kenttä harjataan.

Harjalla vedetään koko alue spiraalimaisesti ulkoreunalta keskelle päin, näin massaa ei karkaa kentältä.

3. Kenttä kastellaan.

Suihkua ei kohdisteta suoraan kenttää päin, jotta suihku ei riko kentän pintaa.

Jos seuraava pelaaja on tulossa pian, niin kastelun jälkeen kentälle ei saa jäädä lätäköitä.

Kuivalla säällä illan viimeinen pelaaja kastelee kenttää niin paljon, että pintaan muodostuu lätäköitä.

4. Rajat harjataan

5. Tarkistetaan, että kaikki kasteluletkujen venttiilit ovat suljetut

Kaikki hoitotoimet tehdään alueelle, joka ulottuu 1 m kentän rajojen ulkopuolelle

Mahdollisista kentän käyttöön liittyvistä epäkohdista, kuten rikkoutuneista rakenteista yms., on heti ilmoitettava yhteyshenkilöille.

 

Tennistoiminnan yhdyshenkilöinä toimivat Atso Vilokkinen (puh. 0401803352, atso.vilokkinen@pp.inet.fi) ja Harri Ikävalko (puh. 0400578788).

1.7.2020 alkaen TENNISKENTÄN varauksia hallitaan Google-kalenterin avulla, samalla kentällä oleva paperinen varauskalenteri poistuu käytöstä. Kausimaksun  maksaneet saavat käyttöönsä kalenterin käyttäjätunnukset ja voivat tehdä pelivarauksia kalenteriin. Käyttäjätunnukset pyydetään yhteyshenkilöiltä, he antavat myös opastusta kalenterin käyttöön. Yhteyshenkilöt hoitavat kertaluonteisten varausten merkinnän kalenteriin.  

Tenniskentän varauskalenteri