Tennis

Suonenjoen Ladun jäsenillä on käytössään oma tenniskenttä Herralantien varressa Valkeisenlammen rannalla. Pelivuoroja kentälle voivat varata ensisijassa latuyhdistyksen jäsenet.  Yksittäisiä pelivuoroja tilapäiseen käyttöön voidaan myöntää myös yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille.

Pelioikeuden lunastaminen:

  • Koko kauden pelioikeuden  saamiseen tarvitaan Suonenjoen Ladun jäsenyys ja maksettu kausimaksu (60 eur). Latuyhdistyksen jäseneksi liittyminen tehdään Suomen Ladun nettisivujen kautta, tarkempia ohjeita jäseneksi liittymisestä voi lukea Jäsenyys -osiosta. Kausimaksu maksetaan Suonenjoen Ladun tilille (FI3254430420066999). Koko kauden pelioikeuden lunastajan perheenjäsenet voivat pelata kentällä yhdellä kausimaksulla. Kentän avaimen saa käyttöönsä yhdyshenkilöiltä, tässä yhteydessä sekä yhdistyksen jäsenyys että maksettu kausimaksu on näytettävä toteen esittämällä maksukuitit tai muulla luotettavalla tavalla. Kerrallaan voi varata yhden pelivuoron, joka voi kestää 1-3 tuntia. Pelikausi alkaa yleensä toukokuun lopulla ja päättyy syyskuun alkupuolella. Kentän käyttöön otosta ja pelikauden päättymisestä tiedotetaan Etusivun Ajankohtaista -osiossa.
  • Yksittäinen kertaluonteinen pelivuoro varataan ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöihin. Heiltä varaaja saa tilapäiseen  käyttöön kentän avaimen ja he antavat ohjeet pelivuoron maksamisesta. Varattu pelivuoro pitää olla maksettuna ennen avaimen  saantia. Yhdyshenkilöt antavat ohjeet myös avaimen palauttamiseen. Kertaluontoisen pelivuoron hinta on 15 eur/tunti., pelivuoroja voi  varata ja maksaa useammaksi tunniksi kerrallaan.
  • Jokaisen pelivuoron varaajaan on vuoron päättymisen jälkeen huollettava kenttä. Vuoron jälkeisessä huollossa kenttä on harjattava ja tarvittaessa kasteltava.
  • Mahdollisista kentän käyttöön liittyvistä epäkohdista, kuten rikkoutuneista rakenteista yms., on heti ilmoitettava yhteyshenkilöille.

 

Tennistoiminnan yhdyshenkilöinä toimivat Atso Vilokkinen (puh. 0401803352, atso.vilokkinen@pp.inet.fi) ja Harri Ikävalko (puh. 0400578788).