SUONENJOEN LADUN KESÄ 2020

Kesä alkaa olla parhaimmillaan, nyt on loistavat mahdollisuudet liikkua ja ulkoilla. Koroneristyskevään jälkeen keho ja sielu tarvitsevat valoa ja raitista ilmaa. Kesällä liikkumisen mahdollisuudet ovat melkein rajattomat, voi kävellä, juosta, vaeltaa, meloa, soutaa, pelata, pyöräillä jne. 

Tässäpä tulee muutama liikuntavinkki! 

Pyöräile Lintaharjulla!

Nyt kannattaa kokeilla maastopyöräilyä, Lintharjun ulkoilualueelle on keväällä avattu  maastopyöräreitistö.  Maastoon merkityillä reiteillä voi ajaa eripituisia lenkkejä. Polkuja muita uria hyödyntävät reitit ovat aloittelijallekin soveltuvia, haastavampaakin pätkää löytyy sellaista hakeville. Reiteille lähdetään jäähallin alaparkin alueelta, josta löytyy opastaulu reiteistä. ( Pääset tutkimaan reitikarttaa tästä linkistä 

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/ulkoilu_ja_vapaa-aika/lintharjun_ulkoilualue/maastopyorailyreitti)

Maastopyörän puuttuminen ei estä pyöräilyä, nimittäin Suonenjoen Latu hankkinut vuokrauskäyttöön kaksi aikuisten sähkölaskipyörää ja neljä lasten ja nuorten maastopyörää. Vuokraushintoihin ja -ehtoihin voit käydä tutustumassa yhdistyksen nettisivuilla www.suonenjoenlatu.fi .

Pelaa tennistä!

Tieisitkö, että Suonenjoella voi pelata tennistä ja vieläpä hyvissä olosuhteissa. Suonenjoen Ladun tenniskenttä Valkeisenlammen rannassa on jälleen kunnostettu pelaajien käyttöön. Suonenjoen Ladun jäsenenä voit lunastaa kausipelioikeuden ja pelata perheesi kanssa niin paljon kuin haluat, yksittäisiä pelivuoroja voi lunastaa muutkin kuin latulaiset. Käy tutustumassa tenniskentän toimintaan ladun nettisivuilla www.suonenjoenlatu.fi.

Mene melomaan!

Suonenjoelta löytyy hienoja melontareittejä, keskustan tuntumassa virtaava Suonenjoki on yksi niistä. Melomaan pääset vuokraamalla Suonenjoen Ladulta kajakin tai kanootin. Käy tutustumassa vuokraushintoihin ja -ehtoihin ladun nettisivuilla www.suonenjoenlatu.fi.

Suonenjoen Latu toivottaa kaikille aktiivista kesää!