Pyörän vuokraus

Suonenjoen Latu on hankkinut vuokrakäyttöön kaksi aikuisten sähköläskipyörää ja neljä lasten-ja nuorten maastopyörää. Vuokraa pyörä ja tutustu lajiin ja Lintharjun pyöräilyreitistöön!

Aikuisten pyörät:

   SÄHKÖLÄSKIPYÖRÄ RockMachine 17″ (2kpl)

Lasten ja nuorten pyörät:

  LÄSKIPYÖRÄ Felt (1kpl)

 MAASTOPYÖRÄ RockMachine (etujousto) (3kpl)

 

Vuokraushinnasto:

Vuokrausaika 3h 1vrk Viikonloppu (pe-su)
Sähköläski (17” aikuiset) 40€ 70€ 110€
Lasten maastopyörät 15€ 30€ 40€

Latyhdistyksen jäsenet saavat vuokraushinnasta 20% alennuksen. Jos vuokrataan useampi lasten ja nuorten pyörä, lisäpyörien vuokrista saa 50% alennuksen.

Vuokraaminen:

Pyörät vuokrataan ottamalla yhteyttä vuokraustoiminnan yhteyshenkilöihin:

Marko Hassinen; puhelin 0405495551, sposti marko.hassinen(at)unicta.fi

Atso Vilokkinen; puhelin 0401803352, sposti atso.vilokkinen(at)icloud.com

Pyörätyypin ja vuokrausajan mukaan määräytyvä vuokra maksetaan ennen vuokrausajan alkamista Suonenjoen Latu ry:n tilille:

FI3254430420066999 (lisätietoja kenttään merkitään teksti ”Pyörän vuokraus”)

Vuokrattu pyörä noudetaan yhteyshenkilön osoittamasta noutopaikasta, ennen pyörän haltuun saantia, tulee toteen näyttää maksettu vuokra. Vuokra-ajan päätyttyä pyörä palautetaan yhteyshenkilön osoittamaan paikkaan.

Vuokrausehdot:

Haluamme varmistaa sinulle onnistuneen vuokrauskokemuksen. Jotta tiedät vastuusi vuokraukseen liittyeen, lue seuraavat vuokrausehdot:

1. Polkupyörän käyttö

Vuokraaja tarkastaa pyörän kunnon ennen käyttöönottoa ja sitoutuu palauttamaan pyörän samassa kunnossa, jossa se oli noutohetkellä.  Vuokraaja sitoutuu pyöräilemään noudattaen liikennesääntöjä ja turvallisuus- ym. sääntöjä. Vuokraaja ei säädä tai käsittele pyörän mekaanisia osia. Vuokraaja palauttaa pyörän sovittuun palautusajankohtaan mennessä.  Myöhästyneestä palautuksesta peritään sakkomaksua 20€/tunti. Vuokraaja vastaa pyörälle aiheutuvista vahingoista ja katoamisesta. Jos pyörä katoaa tai  tuhoutuu/vahingoittuu korjauskelvottomaksi, vuokraaja sitoutuu maksamaan Suonenjoen Latu ry:lle pyörän korvaavan hinnan. Suonenjoen Latu ry määrää korvaushinnan ja se maksetaan vuokra-ajankohtana. Vuokrattu pyörä tarkastetaan palautuksen jälkeen, vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen aikana pyörään tulleet vauriot.

2. Vakuutukset ja vastuut

Vuokraaja huolehtii vuokrauksen aikana omista vakuutuksistaan. Suonenjoen Latu ei ole vastuussa vuokraajan omasta sairaudesta, loukkaantumisesta tai henkilökohtaisten tavaroiden vahingoittumisesta tai menetyksestä vuokrausaikana. Jos vuokraus tapahtuu Suonenjoen Latu ry:n järjestämän tapahtuman yhteydessä, voi vuokraaja olla tapahtumavakuutuksen piirissä (tästä aina erikseen ilmoitetaan).

Vuokraaja vapauttaa Suonenjoen Latu ry:n kaikesta vastuusta, joka koskee pyörän vuokraajalle tai muille henkilöille aiheutuneista vahingoista onnettomuustilanteissa.

Vuokraaja hyväksyy täyden vastuun pyörästä noutohetkestä palautushetkeen asti.

3. Korjaukset ja huolto

Jos pyörä rikkoutuu, älä hylkää pyörää!  Pyri ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöihin ja sopimaan toimenpiteistä pyörän rikkoutumistilanteen hoitamiseen.