Kajakkien vuokraus

Suonenjoen Ladun vuokrakajakit ja avokanootti sopivat joki- ja järvimelontaan. Vuokrakäytössä on viisi kajakkiyksikköä, kolme kajakkikaksikkoa ja yksi avokanootti. Kajakit on numeroitu seuraavasti:

Yksiköt: 1. keltainen Perception (muovi), 3. oranssi Point65 (muovi), 5. keltainen Diamond (muovi), 7. sininen Infinity (lasikuitu), 9. vihreä Point65 (muovi).

Kaksikot: 2. sininen StarDuo (muovi), 4. vaalea lila (lasikuitu), 6. punainen (lasikuitu)

Lue välineiden vuokrausehdot tästä linkistä!

Hinnasto:

yksiköt: 20 €/vrk (Suomen Ladun jäsenet 10 €/vrk)

kaksikot ja avokanootti: 30 €/vrk (Suomen Ladun jäsenet 15 €/vrk)

Voit tarkistaa kaluston varaustilanteen kalenterista.

 1. Tutustu vuokraehtoihin ja melonnan turvaohjeeseen.
 2. Kajakin voi vuokrata vähintään 18-vuotias uimataitoinen henkilö. Vuokraajalta edellytetään aiempaa melontakokemusta. Meloja 1 -peruskurssi on suositeltava.
 3. Ota yhteyttä melontavastaavaan: Minna Helin-Tanninen (s-posti: melonta.snjlatu@gmail.com, puh. 0504918881) ja sovi vuokraus.
 4. Maksa vuokraus etukäteen: Suonenjoen Latu FI32 5443 0420 0669 99, viite 4705. Lähetä kuitti tai todiste suoritetusta maksusta.
 5. Saavu sovittuna aikana Melamajalle (Päivölänkatu 6, Suonenjoki). Vaihtoehtoisesti saat lukon avauskoodin puhelimeesi ennen varausajan alkua.
 6. Valitse oikea kajakki. Kajakit on numeroitu.
 7. Valitse mela, liivi, aukkopeite ja sieni kajakin kuivausta varten.
 8. Mikäli joudut kuljettamaan kajakkia, huolehdi riittävästi pehmustuksesta ja kiinnitä tukevasti. Sovi kuljetustukien lainasta.
 9. Noudata retkellä melonnan turvaohjetta.
 10. Palauta kajakki sovittuna aikana. Kuivaa ja puhdista kajakki. Informoi mahdollisista vaurioista. Palauta välineet paikoilleen.
 11. Lukitse Melamaja. Varmista, että lukko napsahtaa kiinni ja vihreä merkkivalo syttyy.