Suonenjoen Ladun syksy ja talvi 2019- 2020

Vilkas  ja valoisa kesäaika on hyvää vauhtia kääntymässä syksyyn ja talveen.  Vaikka pimeys valtaa enemmän alaa, ei ulkoilua tarvitse eikä pidä lopettaa. Syksy on hienoa aikaa ulkoilla, voi hyötyliikkua metsässä marja- tai sienikorin kanssa, voi kävellä, vaeltaa ja juosta poluilla ja muilla urilla. Valoilla varustetulla maastopyörällä voi tehdä huikeita lenkkejä syksyiseen metsään. Hiihtäjät odottavat  jo talvea, lumia ja latuja. Talvesta voi nauttia hiihtämisen ohella lumikenkäillen, patikoiden ja pyöräillen. Talvipyöräilystä  ja lumikenkäilystä on tulossa enemmän  juttua myöhemmin syksyllä.

Myös latuyhdistyksen toiminta vilkastuu lomasensongin jälkeen. Elokuun lopussa perustettiin  metsähotelli Nuku yö ulkona -tapahtumaan liittyen ja syyskuussa nautittiin upeista tunnelmista Kuutamopolulla. Yhdistyksen toiminnot jatkuvat kutakuinkin ennallaan, salivuoroja on aiempaa vähemmän, koska Kaatron sali on purettu pois. Lentopalloa pelataan Sammalselän koulun salissa yhden vuoron verran viikossa, jousiammunta -toiminta hakee uutta paikkaa. Lasten KiVaLatu -hiihtokoulu toteutuu tänäkin talvena, jos saadaan lunta maahan ja ladut kuntoon. Avantouintipaikka on ollut auki syyskuun alusta alkaen  Soitunlahdella. Uintiharjoituksia järjestetään uimahallilla lauantaisin. Latukahvio palvelee hiihtäjiä Latumajalla tänäkin talvena. Laturetkiä järjestetään kelien salliessa. Ikäihmisten ulkoilutoiminta jatkuu.

Näistä tässä mainituista ja muista Suonenjoen Ladun toiminnoista ja palvelumuodoista löydät tietoa uusilta nettisivuiltamme.